Aquachem magazin Pool & life - Magazine - Page 54
AQUACHEM magazin
Kezele -
seoski turizam
s dušom Moslavine
U
Seosko imanje
Kezele priča je
o ljubavi prema
tradiciji, autentičnoj
gastronomiji i
jedinstvenom
moslavačkom škrletu.
Vlasnik Janko
Kezele dijeli priču
o viziji, izazovima
i posebnosti ovog
imanja koje privlači
goste iz cijelog
svijeta.
zapadnoj Moslavini, poznatoj po
slikovitom krajoliku i bogatoj tradiciji,
smjestilo se obiteljsko imanje Seoski turizam
Kezele. Ovo imanje ne samo da nudi ukusne
domaće specijalitete, već je i simbol očuvanja lokalne kulture i tradicije. Njegov vlasnik,
Janko Kezele, posvećen je razvoju seoskog
turizma i proizvodnji autohtonih vina, poput
škrleta, koja su postala prepoznatljiva i izvan
granica regije. Jankova obitelj i njegov tim posvetili su se očuvanju tradicijskih jela i običaja
moslavačkog kraja, što se odražava u svakom
kutku imanja i aktivnostima koje nude za
privatne goste, ali i poslovne korisnike. U
razgovoru s njim otkrivamo kako je obiteljska
povijest oblikovala razvoj Seoskog turizma
Kezele, koje vrste vina proizvode, koja je
autohtona vinska sorta perjanica njihove
proizvodnje te zašto je imanje Kezele savršen
odabir za privatne posjete i team buildinge.
Janko Keze
Vlasnik
snik S
Seoskog imanja Kezele
Fotografije:
Foto
Ponovo tri d. o. o.
U intervjuu otkrivamo Jankovu viziju, izazove
s kojima se susreće i njegovu ljubav prema
ovom posebnom mjestu koje predstavlja spoj
tradicije i suvremenog načina života.
Možete li nam reći nešto više o
povijesti i razvoju seoskog imanja Kezele? Kako je počela vaša
obiteljska priča s ovim gospodarstvom?
Seoski turizam Kezele započeo je s radom 2001., što bi značilo da su prošle već
23 godine. No, korijeni naše obiteljske
54